За Нас

Основния предмет на дейност на NK INVEST GROUP е търговия с черни метали. За целта фирмата поддържа складови наличности от черни метали на български и чуждестранни производители. Всички предлагани продукти отговарят на европейските стандарти и са придружени със сертификати за качество и декларация за съответствие.

По този начин се надяваме да задоволим различните потребности на нашите клиенти. Предимство е фактът, че разполагаме на склад с част от продуктите, а за останалите гарантираме бързи и конкретни срокове за доставка. Осъществяваме партньорство със спедиторски фирми, чрез които имаме възможност да осигурим доставка и транспорт на стоките в кратки срокове.

Клиентите на NK INVEST GROUP са водещи компании от почти всички сектори на икономиката: строителен сектор, индустрия, производство, земеделие и др.

Нашите цели и нашата основна политика са свързани с непрекъснато развитие на компанията. Основната стратегията на компанията е разширение на клиентската база в страната и чужбина. Стремим се постоянно да повишаваме нивото на обслужване, както и да бъдем максимално коректни към нашите клиенти и доставчици.